TRÅKK 9000

 

Tråkk åpnet dørene 1. mars 2021.

Vi er først og fremst et sykkelverksted og tar som utgangspunkt i mot alle typer sykler.

Bestill time og vent, eller kom tilbake og hent. 

 

KEEP ON  TRÅKKIN

 

Verksmester Tråkk Simon Clements

 

SIMON CLEMENTS

Verksmester

Simon deler gladelig av sin sykkelkunnskap. Gjennom 15 år som sykkelmekaniker har han skrudd på det meste som finnes av sykler og er kort sagt over gjennomsnittlig interessert i alt som har med sykkel å gjøre. Han er Shimano, Sram/RockShox, Fox Suspension og Bosch el-sykkel sertifisert. Med andre ord, han kan sine ting.

 

Shopdog Tråkk Buddy

 

BUDDY 

Shopdog

Det er lett å la seg sjarmere av godgutten Buddy. Han er halvt foxhound og halvt engelsk setter, født i mai 2021. Buddy lyser opp når han ser Lola, men synes energien hennes kan bli litt mye. Med sine lange ben er Buddy en fryd for øyet når han springer. Hans favoritthobby er sykkelturer, både langs veien og i terrenget. Buddy elsker ost og tørrfisk.

Daglig leder Tråkk Mari Nilsen

 

MARI NILSEN

Daglig leder

Mari er en potet som er like glad i å jobbe strategisk som hun er i å produsere tekst og jobbe kreativt. Hun tilbringer omtrent halvparten av tiden på kontoret og halvparten av tiden ute i verkstedet sammen med læremester Simon hvor hun jobber mot å bli en fullt utlært sykkelmekaniker. Mari er også Shimano sertifisert.

 

Shopdog Tråkk Lola

 

LOLA

Shopdog 

Villhjertet Lola er en frøken med mye personlighet. Hun er halvt vannhund og halvt husky, født i januar 2022. Lola kan leke med Buddy hele dagen om hun hadde fått lov. Instinktet til å trekke ligger i henne, det samme gjør kjærligheten for vann. Lola elsker tørrfisk og bære på pinner. Hun er smart og synes det er kjempegøy å lære nye triks.